Νομοθεσία για τις Εκδρομές

Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας.
FEK_2017_681b

Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769 Β’) υπουργικής απόφασης με θέμα «Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

ΦΕΚ_2016_4227Β

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Καταχώρηση εκδρομών σχολείων ΔΔΕ Φθιώτιδας

Όλες οι εκδρομές θα αναρτώνται σε αυτό το site . H καταχώρηση θα γίνεται με ευθύνη των Διευθυντών των σχολείων με βάση τις οδηγίες που έχουν σταλεί στα σχολεία.
Στο ΦΕΚ 2769/02.12.2011 στο άρθρο 14 § 4 «Το σχολείο υποχρεούται να αναρτά στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του τις προσφορές των τουριστικών γραφείων, τη σύµβαση οργανωµένου ταξιδίου που υπογράφτηκε καθώς και των αριθµό του ασφαλιστηρίου συµβολαίου επαγγελµατικής ευθύνης»
Προαιρετικά όποιο σχολείο επιθυμεί μπορεί να αναρτά στη παρούσα ιστοσελίδα τις προσφορές που δέχτηκε καθώς και ποια από αυτές επιλέχτηκε. Όταν γίνεται ανάρτηση προσφορών να δηλώνετε ως κατηγορία η επιλογή: Προσφορές/Επιλογή.

Odigos_Sxolikon_Ekdromon

Για να τυπώσετε μια προκήρυξη πατήστε πάνω στο τίτλο της εκδρομής και στη νέα προβολή πατήστε πάνω στο κουμπί με τίτλο: «Print This Post»

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για τη διοργάνωση 6-ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Τρίτης (Γ’) τάξης του σχολείου μας στην Βουδαπέστη (Ουγγαρία) που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 05/12/17 έως 10/12/17 (6ημέρες-5 διανυκτερεύσεις)
Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών – μαθητριών: είκοσι δύο (22)
Αριθμός συνοδών καθηγητών: Τρείς (03)
Η προσφορά θα περιλαμβάνει:
1. Αεροπορικά εισιτήρια και ώρες πτήσεων αεροπλάνων (χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς) με δωρεάν μεταφορά των αποσκευών.
• Αναχώρηση από Αθήνα για Βουδαπέστη με πτήση πρωινή (θα αξιολογηθεί η πιο πρωινή πτήση).
• Επιστροφή στην Αθήνα με απογευματινή πτήση από Βουδαπέστη.
• Μετακίνηση με λεωφορείο από Αμφίκλεια προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αντίστροφα (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.)
• 5 διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και κοντά σε στάση ΜΕΤΡΟ (η προσφορά του τουριστικού γραφείου θα κάνει ρητή αναφορά στην κατηγορία του προτεινόμενου καταλύματος – ονομασία του ξενοδοχείου)

• Διαμονή σε τρίκλινα και δίκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους καθηγητές.
• Επίσκεψη σε : α) Κάστρο της Βούδας, β)HOSOK TERE(μουσείο), γ)Ναός Ματθαίου , δ)Ζωολογικός κήπος δ) Πλατεία ηρώων , ε) Ουγγρική πινακοθήκη, στ) Μουσείο Ιστορίας Βουδαπέστης
• Προαιρετική επίσκεψη στο Σπίτι του Τρόμου ( η χρηματική επιβάρυνση θα καθορίσει την προτίμηση)
• Μετακινήσεις και περιηγήσεις με ασφαλές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα.
•Ξεναγήσεις από Ελληνόφωνο ξεναγό
•Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
•Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (υποχρεωτική).
• Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
Δωρεάν συμμετοχή των καθηγητών.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και το κόστος ,ανά μαθητή και μαθήτρια. Αποδείξεις θα κοπούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι προσφορές να κατατεθούν στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Δ/νση: οδός ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΥ – ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΛΟΚΡΙΔΟΣ, 350 02 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ- τηλέφωνο επικοινωνίας 2234022230) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ) σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπευθύνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και φωτοαντίγραφο του συμβολαίου «ασφάλειας αστικής και επαγγελματικής ευθύνης» που είναι σε ισχύ. Στις προσφορές θα περιγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011) και τη σχετική νομοθεσία .
Η Διευθύντρια

Ρήγα Παρασκευή

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ
Τ.Κ: 35100- Λιανοκλάδι
Τηλέφωνο: 22310-79580 FAX: 22310-79424

e-mail: mail@gym-lianokl.fth.sch.gr

Το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση  περιπάτου των μαθητών του σχολείου μας.

• Προορισμός: Λουτρά Υπάτης
• Διάρκεια: ΩΡΑΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
• Ημερομηνία αναχώρησης: 18/10/2017 και ώρα 8:15 πμ. Άφιξη  στα Λουτρά Υπάτης στις 08:40 π.μ.
• Ημερομηνία επιστροφής: 18/10/2017 και ώρα αναχώρησης από τα Λουτρά Υπάτης στις 12:30 μμ. Άφιξη στο Λιανοκλάδι στις 12:50μ.μ.
• Μεταφορικό μέσο: ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 42
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: 6
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής, όσο και για το κόστος ανά μαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι 16/10/2017 και ώρα 13:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων – κηδεμόνων και μαθητών.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΕ06

Posted in Uncategorized | Leave a comment

3ο Γυμνάσιο Λαμίας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄τάξης.

3ο  Γυμνάσιο Λαμίας
Ταχ. Διεύθυνση: Σπ. Μουστακλή 6 – Αφανός
Τ.Κ: 35131 – Λαμία
Τηλέφωνο: 22310-52433

Ε-mail σχολείου : mail@3gym-lamias.fth.sch.gr

Το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής διδακτικής επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας.

 • Προορισμός  :                 Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο στο 510  km από Λαμία)
 • Διάρκεια                          :   1 ημέρα (ημερήσια – 14:00 επιστροφή)
 • Ημερομηνία αναχώρησης   :  07-11-2017 και ώρα 08:30.
 • Ημερομηνία επιστροφής     :  07-11-2017 και ώρα 14:00 περίπου.
 • Μεταφορικό μέσο: ένα ή δύο λεωφορεία (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.)
 • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 70 (± 5%)
 • Αριθμός συνοδών καθηγητών: 5
 • Διανυκτέρευση : Καμία

Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας με ακριβή περιγραφή του κόστους της.

Ζητείται προσφορά :

 • για το συνολικό κόστος της εκδρομής,  και
 • για το κόστος ανά μαθητή.

Στην προσφορά πρέπει να γίνεται ρητή αναφορά στην ασφάλιση που παρέχεται.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπωςκαι όχι με τηλεομοιοτυπία (fax) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail), το αργότερο μέχρι 13-10-2016 και ώρα 12:00.

Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων & κηδεμόνων και εκπρόσωπο των μαθητών.

Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Δαφνάς Ιωάννης ΠΕ19

Posted in Προκηρύξεις | Leave a comment

Οικονομικές προσφορές για πολυήμερη εκδρομή του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας

Το ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκδρομής.

1ος Προορισμός: Βουδαπέστη (με ολοήμερη επίσκεψη στη Βιέννη)
Διάρκεια :Επτά ημέρες (6 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο
Ημερομηνία πραγματοποίησης :Από 20/11/2017 έως 30/11/2017
Αριθμός μαθητών :16
Αριθμός καθηγητών :2

2ος Προορισμός: Βουδαπέστη (με ολοήμερη επίσκεψη στη Βιέννη)
Διάρκεια :Έξι ημέρες (5 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο : Αεροπλάνο – Λεωφορείο
Ημερομηνία πραγματοποίησης :Από 20/11/2017 έως 30/11/2017
Αριθμός μαθητών :16
Αριθμός καθηγητών :2

Απαιτείται:
1. Διαμονή σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης τουλάχιστον 3 αστέρων σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.
2. Παροχή πρωινού και βραδινού γεύματος.
3. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου,δύο(2)συνοδούς καθηγητές,ένα(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Πρόσκληση υποβολής προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία για 4ημερη εκδρομή μαθητών του ΓΕΛ Καμένων Βούρλων

Το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση 4ήμερης εκδρομής.
1ος Προορισμός: Ηράκλειο Κρήτης
Διάρκεια :Τέσσερις ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Αεροπλάνο(προς και από Κρήτη)-Λεωφορείο
Ημερομηνία πραγματοποίησης :Από 26/4/2018 μέχρι 29/4/2018
Αριθμός μαθητών :45
Αριθμός καθηγητών :3

2ος Προορισμός: Πάτρα
Διάρκεια :Τέσσερις ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Λεωφορείο
Ημερομηνία πραγματοποίησης :Από 26/4/2018 μέχρι 29/4/2018
Αριθμός μαθητών :45
Αριθμός καθηγητών :3

3ος Προορισμός: Θεσσαλονίκη
Διάρκεια :Τέσσερις ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Λεωφορείο
Ημερομηνία πραγματοποίησης :Από 26/4/2018 μέχρι 29/4/2018
Αριθμός μαθητών :45
Αριθμός καθηγητών :3

Απαιτείται Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή.Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Καμένων Βούρλων αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 18/10 /2017
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου,δύο(2)συνοδούς καθηγητές,ένα(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κατσαούνος Θεμιστοκλής

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΘΕΜΑ:Πρόσκληση υποβολής προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία για 6ημερη εκδρομή μαθητών του Σχολείου μας στο εξωτερικό.

Το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση 6ήμερης εκδρομής.
1ος Προορισμός :Φλωρεντία
Διάρκεια :Έξι ημέρες (5 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Αεροπλάνο(προς και από Ιταλία)-Λεωφορείο
Ημερομηνία εφικτής πραγματοποίησης :Από 21/2/2018 μέχρι 6/3/2018
Αριθμός μαθητών :58
Αριθμός καθηγητών :4

2ος Προορισμός :Ρώμη(2 διανυκτερεύσεις)-Φλωρεντία(3 διανυκτερεύσεις)
Διάρκεια :Έξι ημέρες (5 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Αεροπλάνο(προς και από Ιταλία)-Λεωφορείο
Ημερομηνία εφικτής πραγματοποίησης :Από 21/2/2018 μέχρι 6/3/2018
Αριθμός μαθητών :58
Αριθμός καθηγητών :4

3ος Προορισμός :Πράγα
Διάρκεια :Έξι ημέρες (5 διανυκτερεύσεις)
Μεταφορικό μέσο :Αεροπλάνο(προς και από Πράγα)-Λεωφορείο
Ημερομηνία εφικτής πραγματοποίησης :Από 21/2/2018 μέχρι 6/3/2018
Αριθμός μαθητών :58
Αριθμός καθηγητών :4

4οςΠροορισμός :Σόφια(2 διανυκτερεύσεις)-Βουκουρέστι(3 διανυκτερεύσεις)
Διάρκεια :Έξι ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) Μεταφορικό μέσο : Λεωφορείο(προς Σόφια)- Αεροπλάνο(από Βουκουρέστι)
Ημερομηνία εφικτής πραγματοποίησης :Από 21/2/2018 μέχρι 6/3/2018
Αριθμός μαθητών :58
Αριθμός καθηγητών :4

Απαιτείται Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ατομική ασφάλιση μαθητών και συνοδών που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή.Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Καμένων Βούρλων αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 20/10 /2017
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5 μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου,δύο(2)συνοδούς καθηγητές,ένα(1) εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και ένα(1) μαθητή.

Ο
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κατσαούνος Θεμιστοκλής

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΜΙΑΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

Το 5ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση   επίσκεψης  στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στα Λουτρά Υπάτης.

Ημερομηνία : 2-10-2017 ημέρα Δευτέρα

Αναχώρηση :  8:00 από 5ο Γυμνάσιο

Επιστροφή :  13:30 στο 5ο Γυμνάσιο

Μεταφορικό μέσο : 7 λεωφορεία των 50 θέσεων

Ζητείται προσφορά που να περιλαμβάνει το συνολικό κόστος μεταφοράς  .

Οι οικονομικές προσφορές με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν παραδοθεί σε κλειστό φάκελο  στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας μέχρι τη Πέμπτη 28-09-2017 και ώρα 12:00.

Η   Δ/ντρια

Posted in Uncategorized | Leave a comment

8ο Γυμνάσιο Λαμίας (Ροδίτσα) Αξιολόγηση προσφορών για εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αθανασάκειο Μουσείο Βόλου.

Για την επίσκεψη της Α΄ & Β΄ Γυμνασίου στο Αθανασάκειο Μουσείο Βόλου δεχτήκαμε τις εξής προσφορές:

 1. Γραφείο Τουρισμού ΦΘΙΑ ΚΤΕΛ Μ ΕΠΕ: € 700
 2. Γραφείο Τουρισμού ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ TRAVEL: € 690

Η επιτροπή μετά από αξιολόγηση αναθέτει στο Γραφείο Τουρισμού      ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ TRAVEL την πραγματοποίηση της επίσκεψης γιατί η προσφορά ήταν οικονομικότερη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΟΜΝΙΑΝΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Posted in Προσφορές/Επιλογή | Leave a comment

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΩΛΟΥ Αξιολόγηση Προσφορών

Το Σχολείο μας, στo πλαίσιo του σχολικού περιπάτου στα Καμένα Βούρλα στις 16/5/2017,για την μεταφορά των μαθητών και των συνοδών τους δέχθηκε τις παρακάτω τρεις (03) προσφορές :
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε.: 160 €
GREKOS TOURS : 180 €
ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ TRAVEL : 340 €
Επιλέχθηκε η προσφορά του τουριστικού γραφείου: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. ως η πιο συμφέρουσα. .

Ο Διευθυντής

Παπαδημητρίου Βασίλειος

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Για τη διδακτική επίσκεψη στα Λουτρά Υπάτης στις 15-5-2017  το σχολείο μας δέχτηκε τη μοναδική προσφορά  :

 • ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε.   :  800  ΕΥΡΩ

Η  αρμόδια  επιτροπή  αναθέτει την πραγματοποίηση της εκδρομής στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α

ΛΑΜΙΑ 11-05-2017

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Για την εκδρομή στη Χαλκίδα -Ερέτρια στις 12-5-2017  το σχολείο μας δέχτηκε τη μοναδική προσφορά  :

 • ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε.   :  1295,40  ΕΥΡΩ

Η  αρμόδια  επιτροπή  αναθέτει την πραγματοποίηση της εκδρομής στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α

ΛΑΜΙΑ 11-05-2017

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΩΛΟΥ

Το Γυμνάσιο Μώλου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση σχολικού περπάτου των μαθητών του σχολείου μας.
• Προορισμός: Καμένα Βούρλα,
• Ημερομηνία αναχώρησης: 16/5/2017
• Ημερομηνία επιστροφής: 16/5/2017
• Διάρκεια: Από 8:00 έως 13:35
• Μεταφορικό μέσο: δύο λεωφορεία πενήντα τουλάχιστον θέσεων έκαστο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 84
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: 10
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής, όσο και για το κόστος ανά μαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο Γυμνάσιο Μώλου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι 12/5/2017 και ώρα 11:30. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από τον διευθυντή και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Παπαδημητρίου Βασίλειος

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ–ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΕΖΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ
Τ.Κ: 35100- Λιανοκλάδι
Τηλέφωνο: 22310-79580 FAX: 22310-79424

e-mail: mail@gym-lianokl.fth.sch.gr

Το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής – επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας.

• Προορισμός: Αταλάντη- Εργοστάστιο μπύρας ΕΖΑ  (στάση στο μνημείο Λεωνίδα, στάση στην Αταλάντη, επίσκεψη στο εργοστάσιο στις 11:00 πμ, αναχώρηση από την Αταλάντη στις 12:15, στάση  στα Καμένα Βούρλα και άφιξη στο Λιανοκλάδι στις 15:00 )
• Διάρκεια: 1 ημέρα
• Ημερομηνία αναχώρησης: 23/05/2017 και ώρα 8:00 πμ
• Ημερομηνία επιστροφής: 23/05/2017 και ώρα 15:00
• Μεταφορικό μέσο: ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
• Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 39
• Αριθμός συνοδών καθηγητών: 4
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης, πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής, όσο και για το κόστος ανά μαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 12:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων – κηδεμόνων και μαθητών.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Ταχ.δ/νση: Μακρακώμη
Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Τηλ-Φαξ :2236022314-24636
Ε-Μαιl:mail@gym-makrak.fth.sch.gr

Το Γυμνάσιο Μακρακώμης δέχεται οικονομικές προσφορές για τη διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης στο Εργοστάσιο Γάλακτος Λαμίας στις 18 Μαΐου 2017.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΛΑΜΙΑ: Εργοστάσιο Γάλακτος – Λουτρά Υπάτης.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ   39 μαθητές, 3 συνοδοί καθηγητές.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ από Μακρακώμη : 8.00 π.μ.
ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ στη Μακρακώμη :1:30 μ.μ
Ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή.
Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης ∆ιοργανωτή σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία και πρόσθετη επίσης ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήµατος ή ασθένειας. Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδροµής όσο και το κόστος ανά µαθητή.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Μακρακώμης ταχυδρομικώς το αργότερο µέχρι και την   15/5/2017.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήµα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η Διευθύντρια
Λαζάρου Σωτηρία

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Το 8ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας.

 • Προορισμός: Αθανασάκειο Μουσείο Βόλου.
 • Διάρκεια: 1 ημέρα.
 • Ημερομηνία αναχώρησης: Παρασκευή 19/05/2017
 • Ημερομηνία επιστροφής:   Παρασκευή 19/05/2017
 • Μεταφορικό μέσον: 2 λεωφορεία (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
 • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 86
 • Αριθμός συνοδών καθηγητών: 6

Το πρόγραμμα της μονοήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης είναι το ακόλουθο:

08:00  Αναχώρηση από το 8ο Γυμνάσιο Λαμίας στη Ροδίτσα.

09:30  Ενδιάμεση στάση στη Νέα Αγχίαλο.

10:30  Αναχώρηση για Βόλο.

11:15  Άφιξη και ξενάγηση στο Αθανασάκειο Μουσείο Βόλου.

12:30  Φαγητό στην πόλη του Βόλου.

15:00  Περιήγηση στην πόλη και την παραλιακή περιοχή του Βόλου.

18:45  Αναχώρηση για Λαμία με ολιγόλεπτη στάση στην Εθνική Οδό.

20:30  Άφιξη στο 8ο Γυμνάσιο Λαμίας στη Ροδίτσα.

Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 8ο Γυμνάσιο Λαμίας (Ροδίτσα) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 11/05/2017 στις 12:00 μμ. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό – τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων – κηδεμόνων και μαθητών.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 ΚΟΜΙΑΝΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Posted in Προκηρύξεις | Leave a comment

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Το Γυμνάσιο Στυλίδας δέχεται οικονομικές προσφορές για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής των τάξεως Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου:
Προορισμός: ΒΟΛΟΣ
Διάρκεια: 8:00π.μ. – 20:00μμ.
Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο
Ημερομηνία Αναχώρησης : 16/5/2017 (Ημέρα ΤΡΙΤΗ)
Αριθμός Μαθητών : 117
Αριθμός Συνοδών Καθηγητών : 10

Ενδεικτικό Πρόγραμμα
8:00: Αναχώρηση από Στυλίδα με ενδιάμεση στάση
10:00: Άφιξη στο Διμήνι – Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο
12:30: Περιήγηση στο κέντρο του Βόλου – Γεύμα
18:00: Αναχώρηση για Στυλίδα με ενδιάμεση στάση
20:00 : Άφιξη στη Στυλίδα
Απαιτείται Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη – προαιρετική ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο γυμνάσιο Στυλίδας ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι Παρασκευή 12/5 και ώρα 12:00 π.μ. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό – τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από 5μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου, δυο(2) συνοδούς καθηγητές, έναν(1) εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων – κηδεμόνων και έναν(1) μαθητή.
Ο Διευθυντής
Καραθεόδωρος Αθανάσιος

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Αξιολόγηση προσφορών Γυμνασίου Καμένων Βούρλων

Το σχολείο μας στο πλαίσιο της μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Μετέωρα – Τρίκαλα   στις 10-5-2017 δέχθηκε τις παρακάτω προσφορές:

LOKRIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ένα λεωφορείο 425 ευρώ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε.: ένα λεωφορείο 480 ευρώ

Επιλέχθηκε η προσφορά του LOKRIS TRAVEL, γιατί ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Παράλληλα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις μετακίνησης.

Η Διευθύντρια

Δημητρίου Παναγιώτα

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Ταχ.Δ/νση        : Λιβανάτες  35007

Τηλέφωνο        : 2233031422

Fax                   : 2233032406

Ε-mail               : mail@gym-livan.fth.sch.gr

Για  την  πραγματοποίηση  της  μονοήμερης  εκδρομής των  τριών τάξεων του  Σχολείου στη  Θήβα-Χαλκίδα  ημέρα  Τετάρτη  στις  10/5/2017,  το  Σχολείο  μας  δέχτηκε  τις  εξής  προσφορές:

Υπεραστικό  ΚΤΕΛ  Ν.  Φθιώτιδας: 900  ευρώ

Lokris  travel  : 680  ευρώ

Grekos  Tours : 696 ευρώ

 

Επιλέγεται  η  προσφορά  του    Lokris  travel  ως  η  οικονομικότερη.

Λιβανάτες  04/05/2017

 

 

Η  Διευθύντρια

ΕΛΕΝΗ  ΤΣΑΠΑΛΗ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

5ο Γυμνάσιο Λαμίας

Αμπλιανίτη 20-22

2231025914

Το 5ο Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση  διδακτικης επίσκεψης στα Λουτρά Υπάτης

Ημερομηνία : 15-5-2016 ημέρα Δευτέρα

Αναχώρηση :  8:00 από 5ο Γυμνάσιο

Επιστροφή :  16:00 στο 5ο Γυμνάσιο

Μεταφορικό μέσο : 8 λεωφορεία των 50 θέσεων

Ζητείται προσφορά που να περιλαμβάνει το συνολικό κόστος μεταφοράς  .

Οι οικονομικές προσφορές με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν παραδοθεί σε κλειστό φάκελο  στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας μέχρι τη Πέμπτη 11-05-2017 και ώρα 12:00.

Η   Δ/ντρια

Τσιάκα Δήμητρα

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση επίσκεψης στα Μετέωρα-Τρίκαλα

Το Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων δέχεται οικονομικές προσφορές για  επίσκεψη στα Μετέωρα-Τρίκαλα στις 10-05-2017 ημέρα Τετάρτη.

Διαδρομή:Κ. Βούρλα-Μετέωρα-Τρίκαλα-Κ. Βούρλα

Στην επιστροφή το λεωφορείο πρέπει να επιστρέψει τους μαθητές σε Καινούριο- Ρεγγίνι.

Συμμετέχοντες:42

Συνοδοί Εκπαιδευτικοί: 3

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι 5/5/2017 και ώρα 13.00 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2235024111

Η Διευθύντρια

Δημητρίου Παναγιώτα

Posted in Uncategorized | Leave a comment